0
AdmiralBet ABA Liga

Facundo Campazzo Zach Leday ABA liga, Finale treca utakmica, Crvena Zvezda - Partizan , Srbija, Beograd 18.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RUŽNE SCENE ISPRED ARENE: Košarkaši Crvene zvezde dočekani topovskim udarima! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.23 u 19:20

Ovo najajvljuje nešto loše

Majstorica između Partizana i Crvene zvezde u Areni najavljuje potpuni haos, sudeći po događajima koji su se odvijali ispred hale.

Dolazak delegacije crveno-belih dočekan je eksplozijom topovskih udara koje su Grobari ispalili, nekoliko od njih pogođeno je u blizini autobusa.

Navijači Partizana su istovremeno započeli skandiranje, a reči kao „Ganci, ganci, vi ste ovde stranci“ i „Je*o vas Čović“ odjekivale su u vazduhu.

Kako bi smirili situaciju, žandarmerijski kordon brzo je reagovao i uputio se ka grupi navijača Partizana koji su bacili topovske udare.

Atmosfera pred utakmicu je napeta, a prisustvo bezbednosnih snaga će biti intenzivirano kako bi se sprečili dalji incidenti i osigurala sigurnost svih prisutnih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Whistle production (@whistle.produkcija)

5
10
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter