0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO ZVEZDI NAŠAO GOLMANA? Evo kako je igrač Partizana pomogao Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 22.06.23 u 19:50

Večiti rival će mu sigurno biti zahvalan

Bibars Natho je pomogao Crvenoj zvezdi da angažuje novog golmana Omrija Glazera, koji je na Marakanu stigao iz Hapoela Ber Ševe.

Partizanov vezista kao bivši kapiten Izraela je bio jedan od ljudi koji su savetovali 27-godišnjeg čuvara mreže da izabere Beograd i srpskog šampiona.

Osim Natha, Glazer je dobio savete i od Idana Vereda, da pojača redove ekipe iz Ljutice Bogdana.

Izraelac je na predstavljanju otkrio da su njegovi sunarodnici bili važan deo njegove odluke i da su mu Zvezdu predstavili na najbolji mogući način.

Prvo sam razgovarao sa Veredom, koji je igrao u Zvezdi. On mi je dobar prijatelj i rekao mi je mnogo toga lepog o ovom klubu. Samo dobre reči i dobra sećanaj. Takođe, pričao sam sa Nathom, koji je bio kapiten mog nacionalnog tima. On mi je rekao sve najlepše o klubu, gradu, kao i velikom rivalitetu sa Partizanom. Dovoljno sam se raspitao o svemu, tako da mislim da znam dovoljno – rekao Glazer na predstavljanju, koje se održalo na Zlatiboru, gde je Zvezda počela pripreme za novu sezonu.

10
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter