0
Fudbal

FOTO: Twitter/ HNS

MLADA SELEKCIJA HRVATSKE NI BLIZU KAO SENIORI: Poraženi na startu EP!

Objavljeno: 21.06.23 u 21:55

Moraju još da rade kako bi bili kao A tim.

Mlada reprezentacija Hrvatske poražena je na startu Evropskog prvenstva u Rumuniji i Gruziji od selekcije Ukrajine rezultatom 2:0. ’Vatreni’ su primali golove u prvim polovinama poluvremena, a promašivali su velike prilike, što im se i obilo. Strelci za Ukrajince bili su Kaščuk u 19 i Sikan u 49. Minutu, u grupi su još i Španija sa kojom Hvrvati igraju naredni susret I domaćin Rumunija. Plasman u četvrtfinale izboriće dve najbolje ekipe iz grupe.

Tri najbolje reprezentacije sa Eura, ne računajući Francusku koja ima direktan plasman, nastupiće na Olimpijskim igrama u Parizu iduće godine. Veliko iznenađenje priredila je Gruzija pobedivši Portugaliju 2:0. Strelci za domaću selekciju bili su Gagua u 37. minutu i Sazonov u nadoknadi prvog poluvremena.

Za Gruzine je u nastavku, od 57. minuta, igrao fudbaler Crvene zvezde Irakli Azarovi. U istoj grupi, Belgija i Holandija su odigrale bez golova.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter