0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ZAGREVA ATMOSFERU PRED ČETVRTI MEČ: Crno-beli objavili motivacioni snimak kojim hoće da probude svoje igrače! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.23 u 16:11

Već večeras bi mogli da reše pitanje pobednika

Napetost dostiže vrhunac jer se košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan pripremaju da se suoče u četvrtom meču finala ABA lige. Utakmica će se održati u Pioniru sa početkom u 19:00 časova, a trenutni rezultat u seriji je 2:1 u korist Partizana.

Nakon dve pobede Partizana u prethodnim mečevima, ekipa Crvene zvezde se nada da će iskoristiti domaći teren i podršku svojih navijača kako bi izjednačili rezultat. Slično kao i prethodni meč, i četvrti susret će biti odigran pred vatrenom publikom Crvene zvezde, koja će dati svoj puni doprinos u stvaranju atmosfere i podršci ekipi.

Uoči meča, crno-beli su na svom Instagram nalogu objavili motivacioni video koji prikazuje neke od sjajnih poteza igrača kao što su Panter, Naneli, Lesor, Madar i Smailagić iz prethodnih mečeva u Areni. Prati ih čuveni stih iz pesme Grobara koji glasi: „Kreni i sve pred sobom melji“. Ovaj video je dodatni podstrek za igrače Partizana da nastave sa snažnom igrom i očuvaju prednost u seriji.

Navijači oba kluba su uzbuđeni pred ovaj meč koji će doneti veliku neizvesnost i tenziju na terenu. Crvena zvezda će dati sve od sebe da preokrene rezultat i izbori odlučujući peti meč, dok Partizan ima priliku da završi seriju i osvoji titulu ABA lige.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter