0
ATP

FOTO: STARSPORT

‘KRAJ DISKUSIJE, NOVAK JE NAJBOLJI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET’: Čuveni teniski stručnjak ‘zapušio usta’ Đokovićevim kritičarima!

Objavljeno: 20.06.23 u 11:50

Muratoglu nema dilemu!

Čuveni teniski stručnjak, Patrik Muratoglu, istakao je da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena i to bez ikakve dileme.

Nekadašnji trener Serene Vilijams smatra da su titule i rekordi jedina relevantna merila, a da je Đoković upravo tu najdominantniji.

-Jedino merilo ko je najbolji su titule. Novak Đoković je pobeđivao i Nadala i Federera na svim gren slem turnirima. Osvojio je 23 najveće titule, takođe ima najviše turnira masters serije (38), ima šest završnih Mastera i ubedljivo najviše nedelja kao broj jedan na svetskoj listi. Ono što impresionira kod Novaka je to, što i sa 36 godina ima mogućnost da osvaja najveće titule. Kraj diskusije – poručio je Muratoglu i dodao:

-Tačno je da možda Novakov tenis nije najlepši za oko, tačno je da nije ni najvoljeniji. Međutim, to su subjektivne ocene. Objektivno, on je najbolji teniser, koji je ikada držao reket – zaključio je teniski stručnjak. 

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter