1
Evroliga

Barcelona's Nikola Mirotic vies with Partizan's Alen Smailagic during round 31 Euroleague basketball match between Partizan and Barcelona in Belgrade, Serbia, on March 28, 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BITKA ZA NIKOLU MIROTIĆA: Crvena zvezda nije jedina, i Partizan želi jednog od najboljih igrača Evrolige!

Objavljeno: 20.06.23 u 17:50

Znamo za koga navija doskorašnji igrač Barselone

Nikola Mirotić, proslavljeni košarkaš, trenutno je predmet velikog interesovanja evropskih ekipa u Evroligi. Više klubova iz evropske košarkaške scene želi da dovede ovog kvalitetnog igrača zbog njegovih izuzetnih sposobnosti i doprinosa na terenu.

Pre nekoliko sati, Crvena zvezda je poslala zvaničnu ponudu za Nikolu Mirotića, objavio je „Eurohoops“. Međutim, i Partizan, Olimpija iz Milana i Monako su takođe izrazili interesovanje za dovođenje ovog iskusnog košarkaša. Tako je pohod na Mirotića, crnogorskog košarkaša sa španskim pasošem, zvanično započeo.

Važno je napomenuti da srpskim klubovima još uvek nije osigurano učešće u narednoj sezoni Evrolige, iako je verovatno da će dobiti pozivnice. To znači da bi Mirotić mogao da potpiše ugovor tek kada klubovi dobiju „zeleno svetlo“. Inostrani klubovi, s druge strane, imaju zagarantovano mesto u takmičenju, što im daje malu prednost u pregovorima.

Nikola Mirotić više neće nositi dres Barselone, jer je klub želeo da značajno smanji njegova primanja. Zbog toga je Mirotić u potrazi za novom sredinom u kojoj će nastaviti svoju košarkašku karijeru. Dalji tok pregovora i konačnu odluku treba još sačekati i pratiti.

Ko će na kraju uspeti da dovede Nikolu Mirotića i pruži mu priliku da pokaže svoj talenat na terenu, ostaje da se vidi. Ova situacija privlači pažnju navijača i ljubitelja košarke širom Evrope, dok svi s nestrpljenjem iščekuju ishod pregovora i konačan izbor Mirotića.

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter