0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ GOVORIO O INCIDENTU PRE UTAKMICE: „Ovo su neki već viđeni scenariji, direktor ABA lige je bio tu!“

Objavljeno: 18.06.23 u 23:35

„Odigrali su poslednju četvrtinu bolje od nas.“

Crvena zvezda Meridianbet je uspela da savlada Partizan Mozzartbet rezultatom 91:78 i tako produži seriju finala AdmiralBet ABA lige. Trenutno, crno-beli vode u seriji sa 2:1, naredna utakmica je na programu u utorak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić, a po završetku duela, medijima se obratio trener gostiju Željko Obradović.

– Želim da čestitam ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi, odigrali su poslednju četvrtinu bolje od nas, tri četvrtine smo bili egal. Glavni problem je što nismo kontrolisali emocije i imali previše izgubljenih lopti, Zvezda je imala više poseda, 2:1 je u seriji, imamo utakmicu u utorak, pa još jednu kod nas. Sve je u redu, idemo dalje.

Ovaj susret, kasnio je nešto više od 20 minuta, zbog incidenata pre starta utakmice, o čemu više možete pročitati OVDE. Trener Partizana je konkretno dobio pitanje o momentu sa same utakmice, kada su njegovi igrači otišli ka klupi, a istakao je da tada nije bilo razloga da napuste meč.  Potom se Obradović osvrnuo i na incidente pre meča.

– Ne znam da li je palo nešto na teren u tom momentu, ali mnogo je lošije to što se desilo pred početak, igračima nije bilo dozvoljeno da se zagreju, to su neki već viđeni scenariji. Bio je direktor ABA lige, sve je video, to je bilo gore.

37
12
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter