0
Fudbal

Stevan Stojanovic (L) and Head coach Dragan Stojkovic International Football Friendly Match-Hungary v Serbia Budapest, 24.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PIKSI ZADOVOLJAN PRIKAZANIM PROTIV JORDANA: Dobar meč, lepa pobeda sve u svemu!

Objavljeno: 17.06.23 u 09:11

Selektor zadovoljan utakmicom.

Fudbaleri Srbije napravili su ozbiljan podvig protiv Jordana, pošto su u završnici meča sa dva gola Dejana Joveljića stigli do pobede 3:2. Nakon meča svoje utiske je podelio i strateg Orlova, Dragan Stojković, koji je sve u svemu zadovoljan prikazanim.

Dobar trening meč. Videli smo od Jordana ono što smo očekivali, ušao je u duel maksimalno motivisan i delovao malo svežije, ali smo videli utakmicu da dosta preokreta i lepu pobedu zas nas. Dobro smo podelili minute. Izmene su nam u drugom poluvremenu donele pas igru koju nismo imali u prvom, tako smo dobili kontrolu i mirnoću. Tu smo pogodili. Dodao bih da kad smo odlučili da pobedimo mi smo pobedili. Momci nisu želeli da se pomire sa činjenicom da gube. Pokazali su snažan karakter. Nije lako vratiti se iz rezultatskog minusa, a oni su uspeli – rekao je Stojković,pa je potom dodao.

Bio je apsolutno maestralan. Kad mlad napadač postigne dva kola i proekrene rezultat onda zaslužuje sve pohvale. Izuzetno je pokretljiv, tehnički na vrhunskom nivou, vidi se da je u takmičarskoj formi, pre neki dan je igrao utakmicu MLS lige, ta nota je kod njega bila primetna. Uz osećaj za gol u kaznenom prostoru, kad dolaze lopte sa strane, reaguje hitro. Naš treći pogodak je u stilu najvećih golgetera današnjice.

Prvenac je postigao Strahinja Eraković, ali je takođe i krivac kod prvog gola.

Za pohvalu je što je postigao prvenac za reprezenatciju. Posle devijacije u kaznenom prostoru zakucao je loptu, retko viđamo odbrambemne igrače da su u ulozi golgetra, a Strahinja je pokazao taj osećaj. Valja biti pošten i realan. Imali smo problema. Triling Mašović, Babić, Eraković je prvi put igrao zajedno, oscilacije su mogle da se dese, ali nas rezultatski nisu koštale.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter