1
Evroliga

Ognjen Jaramaz ABA Liga, Partizan - Buducnost Belgrade, Serbia on Ferbuary 9. 2020. 8.2.2020. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

NIŠTA OD JARAMAZA U HUMSKOJ: Pešić ugasio snove navijača Partizana!

Objavljeno: 17.06.23 u 16:55

Za sada nije realno da se tako nešto dogodi

Spekulacije o mogućem povratku Jaramaza u redove crno-belih uzbudile su navijače i izazvale razne spekulacije u medijima.

Međutim, Marko Pešić je sada razjasnio situaciju, naglašavajući da Jaramaz trenutno ima obaveze prema Bajernu i da ima važeći ugovor s tim klubom.

Ognjen Jaramaz, talentovani igrač, ostavio je značajan trag u Partizanu tokom svog prethodnog boravka u klubu. Njegovo moguće vraćanje izazvalo je veliko interesovanje navijača, koji su se nadali da će se njihov omiljeni igrač ponovno obući u dres crno-belih. Međutim, situacija se sada čini manje izvesnom, jer Jaramaz ima obaveze prema Bajernu.

Čitao sam i ja razne stvari u novinama, ali od toga nema ništa. Jaramaz ima ugovor za sledeću sezonu, a Lučić na još dve sezone. Mediji pišu, ali lično ništa konkretno ne znam o tome. Imamo srž tima koju čine nemački igrači jer u Bundesligi moramo da imamo šestoricu domaćih košarkaša. Tu imamo kontinuitet, za šta je Lučić veoma bitan. Upravo smo u fazi analize sa Pablom Lasom, našim novim trenerom. Siguran sam da ćemo imati određeni ‘fejs-lifting’ tima, ali koliko će promene biti i koja ćemo pojačanja dovesti – trenutno je veoma teško reći. Definitivno će biti nekih promena – jasan je Marko Pešić.

4
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter