1
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

NEKADAŠNJI NFL IGRAČ PORUČIO: ’Ne ismevam Jokića jer je bio debeo, nego…!’

Objavljeno: 17.06.23 u 14:55

Pored pohvala ima i kritika.

Košarkaši Denvera savladali su finalnoj seriji NBA lige Majami Hit sa 4:1 u ukupnom skoru i prvi put u svojoj istoriji osvojili ovo takmičenje. Do titule, Nagetse je predvodio Nikola Jokić, koji je proglašen MVP-jem finala. Na adresu srpskog centra stižu dosta pohvala, međutim, postoje i oni drugi.

Nekadašnji NFL igrač Kejšon Džonson uputio je niz negativnih komentara na na račun srpskog centra. On je u podkastu za EPSN rekao da je Jokićeva igrao dosadna.

-Nisam rekao kao da je to nešto loše… Kad kažete nešto onda stanete iza toga. To sam rekao kao izraz kako, jednostavno kako mi je dosadan kao krompir, iako ga volim. Kad ga jedem bez nečega, onda je kao – ne. Kad odemo u restoran daju nam ga jer je dosadan i svejedno ga naručujemo. Jesam li ja stvarno jedini koji razmišlja o ovome? Jesam li jedini koji misli da, bez obzira na to koliko je Jokić sjajan i bez obzira na sve te MVP nagrade i sad šampionat, da je njegov stil nekako pospan? Znam da nisam, znam sigurno. – naveo je.

Dodao je da ga ne ismeva zato što je bio debeo kao dete, već zato što je dosadan.

-Ja ga ne ismevam zbog toga što je bio debeo kao dete, ja ga ismevam jer je dosadan. – istakao je Džonson.

 

 

0
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter