0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ SE VRATIO KUĆI: Najbolji košarkaš planete stigao u Srbiju!

Objavljeno: 17.06.23 u 17:20

Svi znamo zašto se ovako brzo vratio

Nakon osvajanja titule sa Denver Nagetsima i istorijskog trijumfa za tu franšizu, Nikola Jokić se vratio u Srbiju. Iako je kratko boravio na paradi kroz grad, bio je evakuisan uz pratnju specijalnih jedinica. Međutim, popularni košarkaš uspeo je pronaći način da se opusti i zabavi.

Fotografije i snimci sa žurke u Las Vegasu nedavno su se pojavili, prikazujući Jokića kako se divlje provodi sa svojim saigračima. Nakon nekoliko dana provedenih na odmoru, Nikola je uskočio u avion i uputio se ka svojoj domovini.

Javnost dobro zna da je Jokić ubrzao dolazak u Srbiju iz jednog posebnog razloga – želi prisustvovati konjičkim trkama. O tome je čak i govorio na konferenciji za medije nakon osvajanja titule, izražavajući frustraciju zbog kasnog dolaska zbog parade. Međutim, ovoga puta je stigao na vreme, jer se konjičke trke održavaju u njegovom rodnom Somboru, na gradskom hipodromu, u nedelju.

Nikola će se pridružiti ljubiteljima konjičkog sporta i pratiti trke za pehar grada. Očekuje se da će njegovo prisustvo privući ogroman broj ljudi, koji će poželeti videti najboljeg košarkaša planete. Uz svoju strast prema košarci, Jokić će uživati i u drugom omiljenom sportu.

Takođe, u nadi da će se odazvati pozivu za Svetsko prvenstvo, svi s nestrpljenjem očekuju njegov odgovor. Javnost se nada da će moći da vidi Nikolu Jokića kako brani boje Srbije na svetskoj sceni, dok će se do tada diviti njegovoj veštini i talentu na lokalnim konjičkim trkama. Uvereni smo da će taj dan biti poseban za sve obožavaoce ovog izvanrednog sportiste.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter