1
Fudbal

from left Slobodan Urosevic Sinisa Sanicanin goalkeeper Aleksandar Popovic Vanja Vlahovic Mihajlo Petkovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Zbog Vlahovića inkasira 500.000 evra!

Objavljeno: 16.06.23 u 08:48

Dokazao kvalitet.

Mladi fudbaler Vanja Vlahović, koji je trenutno iz Partizana na pozajmici u Atalanti, ostaće u Italiji, jer tim iz Bergama želi da ga zadrži u svojim redovima dugoročno, i po isteku pozajmice.

Naime, na konto toga, Boginja će platiti obeštećenje od 500.000 evra za mladog fudbalera.

– FK Partizan i Atalanta su postigli dogovor o transferu igrača Vanje Vlahovića u Atalantu. Klub želi da se zahvali Vanji Vlahoviću na vremenu provedenom u Partizanu i poželi puno uspeha u daljoj karijeri – saopštio je FK Partizan.

Mladi ofanzivac je igrao u Primaveri, ligi za fudbalere do 19 godina, gde je postigao šest golova uz četiri upisane asistencije na 16 mečeva.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter