0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

JOKIĆ LUDUJE PO LAS VEGASU: Nikola i Nagetsi na spektakularan način proslavili NBA titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.23 u 20:11

Imalo je i šta da se slavi

Novi NBA šampioni, Denver Nagetsi, uputili su se direktno iz Denvera u Las Vegas, gde su očigledno proveli nezaboravno veče u slavlju.

Naravno, Nikola Jokić je bio zvezda večeri, iako je poznato da više voli da sluša pesme Zvonka Bogdana ili Đorđa Balaševića. Ipak, u „Gradu greha“ je uživao i sjajno se proveo.

Jedan od klubova u Las Vegasu posvetio je veče novim NBA prvacima, dočekavši ih aplauzom dok su ulazili u pratnji dima i navijanjem čirlidersica. Diandre Džordan, Eron Gordon, Džef Grin i ostali saigrači okružili su Nikolu dok je polako upijao atmosferu i uživao u provodu. Svi su bili posvećeni proslavi fantastičnog uspeha koji su ostvarili u NBA plej-ofu i osvajanju istorijske titule. Čak su i domaći stanovnici nosili Denverove dresove dok su pevali himnu grupe Queen „We are the champions“.

Nakon spektakularne šampionske parade, na kojoj je Jokić oduševio mase svojim govorom, i kratkog izleta u Vegas, Nikola će se sigurno požuriti da se vrati kući u Srbiju. Tamo ga već za vikend očekuju kasačke trke, kojima se raduje tokom cele godine. Iako je najbolji košarkaš na svetu, za Jokića su kasačke trke posebna strast kojoj se raduje i više od igre košarke.

Denver Nagetsi su definitivno obeležili ovaj trenutak svog uspeha na spektakularan način, uživajući u slavlju kako u Denveru, tako i u Las Vegasu, dok se Nikola Jokić spremno okreće novim izazovima i povratku kući u Srbiju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter