2
Domaći fudbal

Strahinja Erakovic Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POZNATA SUDBINA ERAKOVIĆA: Evo kakve planove Zvezda ima za svog mladog štopera!

Objavljeno: 15.06.23 u 19:33

Neće otići tako lako

Strahinja Eraković, jedan od najtalentovanijih mladih štopera u Srbiji, ostaje veran Crvenoj zvezdi i neće menjati klub tokom ovog leta, prema najnovijim informacijama koje je otkrio „Telegraf“. Iako je za njega postojalo veliko interesovanje, reprezentativac Srbije neće biti prodat.

Prema pouzdanim izvorima, Zvezda je svesna važnosti Erakovića za ekipu, posebno sa ciljem da ostvare dobar rezultat u Ligi šampiona pod vođstvom novog trenera. Stoga, odluka je da zadrže ovog talentovanog defanzivca i da ne prihvate ponude koje su stigle za njega.

Trenutno, Crvena zvezda ima impresivan izbor na štoperskim pozicijama, uključujući Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nemanju Milunovića i mladog Stefana Lekovića. 

Odluka o zadržavanju Erakovića u Crvenoj zvezdi sigurno će obradovati navijače, koji su prepoznali njegov talenat i potencijal. Mladi štoper već je pokazao svoje kvalitete na domaćoj sceni i kao deo reprezentacije Srbije, a sada će imati priliku da nastavi svoj napredak i razvoj pod okriljem crveno-bele ekipe.

Crvena zvezda je odlučna u svojoj nameri da zadrži ključne igrače i da se na najbolji način pripremi za izazove koji ih očekuju u narednoj sezoni. Veruje se da će Erakovićeva prisutnost pružiti dodatnu stabilnost i sigurnost timu, dok će istovremeno privući pažnju domaćih i međunarodnih skauta koji su prepoznali njegov veliki potencijal.

7
1
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter