0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ODIGRAO SJAJNU TREĆU ČETVRTINU: Trojka Lazića ostavila Zvezdu u životu!

Objavljeno: 15.06.23 u 21:43

Neizvesno ali sjajna deonica Partizana.

Večeras Partizan i Crvena zvezda igraju svoj drugi meč finalne serije regionalne lige, a crno-beli imaju minimalnu prednost nakon pobede pred svojim navijačima u prvom meču.

Rezultat nakon 30  mintua jeste 68:62.

Domaći tim je ponovo bolje otvorio meč, ali se nakon nekoliko poseda razlike, Crvena zvezda za razliku od prvog meča, konsolidovala i vratila meč u egal, a nakon prve deonice bio je samo poen razlike za domaće.

Na startu drugog dela, crveno-beli su uspeli da se čak i nađu u prednosti, ali nisu tu uspeli da ostanu posebno dugo, ipak egal je ostao do kraja prvog dela igre.

Najefikasniji u redovima domaćih bio je Alen Smajlagić koji je ubacio već 15 poena uz tri skoka, dok sa druge strane Nemanja Nedović ima 13 poena, a Kampaco je dodao devet poena i tri asistencije.

Treća deoncia je bila sjajna za domaće, koji su otišli na čak devet poena prednosti u jednom momentu, ali je trojka Branka Lazića na samom kraju četvrtine uspela da vrati crveno-bele u život.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter