0
Evropske lige

FOTO: Twitter/realmadriden

BOMBA U MADRIDU: Real potpisao drugog najskupljeg igrača u svojoj istoriji!

Objavljeno: 14.06.23 u 17:50

On će biti predvodnik novih Galaktikosa

Real Madrid je zvanično ozvaničio dolazak talentovanog engleskog veziste, Džuda Belingema, u svoje redove. Kraljevski klub je platio iznos od impresivnih 103.000.000 evra Borusiji Dortmund kako bi dobio usluge ovog talenta.

Belingem, koji ima samo 19 godina, potpisao je šestogodišnji ugovor s Real Madridom, čime je finaliziran još jedan spektakularan transfer u fudbalskom svetu. Ovaj mladi fudbaler je već neko vreme bio predmet mnogih spekulacija, ali sada je sve postalo zvanično.

Transfer Belingema u Real Madrid je ostvaren kao rezultat velike želje kluba da pojača svoje redove ovim fantastičnim igračem. Belingem je već pokazao ogroman potencijal i impresionirao fudbalski svet svojim izvanrednim veštinama i igrom na terenu.

Zanimljivo, Belingem je pre samo nekoliko dana bio u društvu srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića na odmoru na Mikonosu.

Ovim transferom, Belingem se pridružio klubu kao drugi najskuplji fudbaler u istoriji Reala. Samo Eden Azar je dostigao veću transfernu sumu, sa transferom vrednim 115.000.000 evra. Takođe, Belingem je premašio granicu od 100.000.000 evra koju je prethodno postavio Garet Bejl sa transferom vrednim 101.000.000 evra.

Real Madrid se sada raduje dolasku ovog izuzetnog mladog talenta i veruje da će Belingem biti ključni igrač u narednoj sezoni. Navijači su uzbuđeni zbog ovog transfera i sa nestrpljenjem očekuju da vide Belingema na terenu u dresu Kraljevskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter