0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

LUDNICA NAKON SUSRETA DENVERA I MAJAMIJA: Braća Jokić dominirala! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.23 u 17:35

Porodično slavlje u Koloradu.

Košarkaši Denvera slavili su protiv Majamija u petoj seriji finala NBA lige rezultatom 94:89 i osvojilo prvu titiulu u istoriji i to pred svojim navijačima. I pored toga što su gubili na poluvremenu, uspeli su da ostvare trijumf na kraju. Srpski centar, Nikola Jokić je predvodio Nagetse do istorijskog uspeha sa 28 koševa, 16 skokova i 4 asistencija.

Nakon susreta, usledio je veliki slavlje, a šou su odenli braća Strahinja i Nemanja, koji su sa srpskom zastavom i Džoker Guaranom slavili sve ovo. Odmah su zgrabili svog najmlađeg brata i bacali ga u vis kao perce, iako je 211 centimetara visoki centar težak skoro 130 kilograma. Ali tu nije bio kraj, korpulentna braća Jokić su bacali u vis i trenera Majka Melouna, koji je uživao od sreće.

Ulaskom u svlačionicu najbolji košarkaš sveta se iz mirnog tipa preobrazio u majstora za žurke. Navukao je skijaške naočare, uzeo bocu šampanjca te se prskao slavljeničkim pićem. Onda je usledio vrhunac fešte kada je Jokić je dohvatio Džamala Mareja, koji je uz njega najzaslužniji za titulu, te sebe, njega i bocu šampanjca ubacio u bazen.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter