0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆ ŠOKIRAN KOLIČINOM PORUKA: Hteo da citira Novaka, ali morao da isključi mobilni! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.23 u 09:11

Tek će da bude poruka!

Košarkaši Denver Nagetsa su pred svojim navijačima u Koloradu overili titutlu, jer su u petom meču velikog finala najjače košarkaške lige sveta savladali Majami rezutatom 94:89.

Zanimljiva scena desila se na konferenciji, jer je Nikoli pristiglo pitanje o Novaku Đokoviću, tačnije šta mu je tačno poslao u poruci,  a Nikola je želeo da pročita nju za novinare, ipak naišao je na nesvakidašnji problem.

„Pročitaću njegovu poruku. A ne, ima previše poruka, isključiću telefon,“ istakao je i nastavio:

„Sport je nešto što je u Srbiji posebno za sve nas, čak i pre deset, 20 godina. Sada imamo Đokovića, koji je verovatno najbolji ikada. Za nas je svakako najbolji ikada, i sada kada imamo NBA šampiona, mislim da je zaista dobar trenutak biti Srbin,“ rekao je Jokić.

Ovo je prva titula za tim iz Kolorada, ujedno i prva Nikolina,  a ovim je postao peti srpski košarkaš koji može da se pohvali da je došao do trofeja najjače lige sveta kada je košarka u pitanju,

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter