2
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PETRUŠEV PRED FINALE SA PARTIZANOM: „Ne očekujemo pomoć ni od koga, moramo sve sami!“

Objavljeno: 12.06.23 u 16:33

Jasna poruka centra Crvene zvezde

Crvena zvezda se sutra, od 20.00 časova, suočava sa velikim rivalom Partizanom u prvom meču finalne serije ABA lige. Ovaj susret označava početak odlučujuće borbe za titulu regionalnog prvaka.

Filip Petrušev, jedan od ključnih igrača crveno-belih, izneo je svoje viđenje pred ovaj važan okršaj protiv beogradskog Partizana. Svestan je da će susret biti izazovan i da će njegov tim morati da se fokusira na svaki detalj kako bi ostvario pobedu.

Ne očekujemo pomoć ni od koga. Neće biti naših navijača, ne treba da se obaziremo na suđenje. Ne očekujemo da nam niko pomogne nimalo, čak suprotno. Treba da gledamo sebe, da se koncentrišemo na sebe, da igramo najbolje moguće. Mislim da će tako biti sve kako treba – naglasio je Petrušev.

Upitan je Petrušev da li misli da će biti brejka već na startu. Nije isključio tu mogućnost.

Ranije to nije bio slučaj, ali ove godine kako se sve izdešavalo, nije nemoguće da bude brejkova. Mi nemamo vremena, moramo da napadnemo, ne možemo da se opustimo – rekao je Petrušev.

4
2
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter