0
Tenis

FOTO: YouTube screenshot/ Dok anđeli spavaju

ĐOKOVIĆEVA MAJKA PORUČUJE: ‘Blagoslov patrijarha Pavla je prekretnica u Novakovoj karijeri!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.23 u 13:20

‘Tada sam videla da su to nebesko-plave oči!’

Novak Đoković je u nedelju pobedio Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa i tako osvojio rekordnu 23. grend slem titulu u karijeru. Srbin je tako još jednom potvrdio da je najbolji ikada, dok se već u ponedeljak ujutru vratio na prvo mesto ATP liste.

Još prošle godine, gostujući u emisiji ‘Dok anđeli spavaju‘ kod voditeljke i autorke Marine Rajević, Noletova majka Dijana Đoković otkrila je koji momenat smatra prekretnicom njegove karijere.

FOTO: STARSPORT

 

Reč je o blagoslovu, koji je Nole dobio od blaženopočivšeg patrijarha srpskog Pavla. 

-To je bio momenat, možda čak i prekretnica u njegovoj karijeri. Jednostavno se desilo da smo mogli da odemo kod našeg pokojnog patrijarha dok je bio u bolnici na VMA – istakla je Dijana i nastavila:

– Patrijarh je sedeo u fotelji u nekom blaženom polusnu, gde ga je đakon koji je bio sa njim, a doneli smo mu monografiju sa posvetom, Novakovu monografiju iz 2008. godine, kada je osvojio Australijan open svoj prvi Grend slem, objašnjavao i rekao „Došao je da ga blagosloviš.“ U jednom momentu on je otvorio oči, ja sam tada videla da su to nebesko-plave oči. Samo je podigao ruku i blagosiljao Novaka – zaključila je majka najboljeg tenisera svih vremena. 

 

10
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter