0
Košarka

FOTO: Twitter/Screeshot

VELIKE FACE PRATILE SPEKTAKL NA FLORIDI: Šou pripao čuvenom irskom borcu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.23 u 06:00

Fantastična atmosfera.

Svoj četvrti susret na Floridi odigrali su košarkaši Denvera Majamija, Nagetsi su ostvarili trijumf rezultatom 108:95 i poveli 3:1 u ukupnom skoru finala NBA lige i korak su bliže osvjanja prve istorijske titule. Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je odigrao meč za udžbenike, postigavši dabl-dabl učinak sa 23 poena, 12 skokova i 4 asistencija.

Naravno, ovakav spekatkl nije mogao prođe bez poznatih ličnosti i zvezdi u svojoj branši. Čuveni duo brazilske reprezentacije Nejmar Vinsijus, fudbaler Juventusa Pol Pogba, a tu su bili i glumci Forest Vitaker Kris Taker, latino muzička zvezda Ozuna, a onaj koji je najviše privukao pažnju jeste MMA borac, Konor Mekgregor, koga je izviždala publika Majamija.

On je  je u jednom trenutku bio na parketu, objavio je da je potpisao određeno partnerstvo sa Majamijem, da bi stigao i da patosira maskotu ovog tima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter