0
Fudbal

Dejan Savicevic G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

SAVIĆEVIĆU SE NIJE SVIDELO OTPUŠTANJE MALDINIJA: Dejo im žestoko odgovorio – „Misle da je fudbal kao NBA!

Objavljeno: 10.06.23 u 15:51

„Nisam to očekivao, pa prošle sezone su uzeli titulu.“

Dugogodišnji predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević, prisustvovaće finalu Lige šampiona između Mančester sitija i Intera. Nekadašnji proslavljeni fudbaler, pred ovo finale, govorio je o svojim očekivanjima, ali i o situaciji u svom bivšem klubu Milanu.

– Zadovoljstvo je biti ovde i gledati finale Lige šampiona. Da li Inter može da pobedi? Teško, oni se sastaju sa velikim timom koji ima sjajnog trenera, verovatno najboljeg u poslednjih 15 godina. Čudno je kako Siti sa Gvardiolom nije uzeo trofej prošle godine. Taktika će da presudi, a niko ne igra kao Englezi. Inter takođe ima dobre igrače, sviđaju mi se Barela, Lautaro, Brozović, a Dimarko igra dobro. Ipak odbrana „nerazura“ ima neke mane – počeo je Savićević.

Potom je istakao da ga je iznenadio odlazak Maldinija i da američki vlasnici misle da je fudbal kao NBA, što prema njegovim rečima definitivno nije slučaj.

– Maldini da ode? Nisam to očekivao, pa prošle sezone su uzeli titulu i ostvarili su sjajne rezultate. Ove sezone su bili loši, ali imali su mnogo povreda, a opet su stigli do polufinala Lige šampiona. Ne znam razloge za rastanak, čitao sam da su nezadovoljni pojačanjima koje je doveo. Ali svi znamo kakvi su Amerikanci. Oni ne shvataju fudbal, drugačije doživljavaju ovaj sport. Kod njih nema ispadanja iz lige, to je pogrešno. Misle da je fudbal kao NBA, a nije tako.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter