0
Evroliga
Nikola Kalinić

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KALINIĆ ‘OPLEO’ PO SVOM TIMU: ‘Nećemo sa samo 60 poena pobediti u polufinalu Evrolige!’

Objavljeno: 20.05.23 u 09:22

Šaras ga je jako dugo držao na klupi.

Senzacionalan preokret je priredio Real Madrid u polufinalu fajnal-fora Evrolige pobedom nad Barselonom. Nakon ovoga će jedan od najvećih klubova na svetu igrati finale protiv Olimpijakosa koje je na programu u nedelju. Gotovo čitavo drugo poluvreme presedeo je Nikola Kalinić, a svojom izjavom nakon meča, srpski reprezentativac je malo ‘čačnuo’ svoju ekipu:

‘Pokušali smo da ih pobedimo samo trojkama i rezultat je 66 poena. Nismo uspeli da pronađemo način da uđemo u reket i da ih dovršimo. Dobro, imaju Tavaresa, ali nećemo sa samo 60 poena pobediti u polufinalu Evrolige.’ – vidno revoltirani Kalinić rekao je u razgovoru za ‘Eurohoops’.

15
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter