0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MIROTIĆ UTUČEN ZBOG NEUSPEHA: „Ovaj poraz boli mnogo jer je to bila još jedna propuštena prilika!“

Objavljeno: 19.05.23 u 23:50

Bolan poraz za njega

Uprkos činjenici da je izgledalo kao da će Barselona lagano proći Real Madrid, ali za tako nešto nije dovoljna dobra igra u prvom poluvremenu.

Jedan od tragičara ovog poraza Katalonaca bio je Nikola Mirotić, koji je bio vidno neraspoložen nakon poraza, inače na utakmici je postigao samo tri poena.

Prvo, čestitam Realu na sjajnoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. Zasluženo su pobedili. Veoma je teško sad izvlačiti zaključke, ali snosim veliku odgovornost za ovaj meč. Nisam imao dobru utakmicu, nisam bio na nivou koji se od mene očekivao i nisam mogao da pomognem timu. Iz tog razloga se osećam veoma loše – rekao je Mirotić španskim medijima posle utakmice.

Pitanja novinara nisu ni bila potrebna.

Želim da kažem našim navijačima da mi je žao i hvala im što su izašli i podržali nas. Bili su uz nas, kao i uvek. Ovaj poraz boli mnogo jer je to bila još jedna propuštena prilika. Čovek pomisli da neće biti mnogo više prilika, znamo koliko je teško doći do Fajnal fora. Ovo je veoma težak dan – zaključio je Mirotić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter