1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA ’KARAĐORĐU’ SE KREĆE OD POČETKA: Oglasila se Vojvodina! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.23 u 09:01

Da li će ’brđani’ ostati imuni na ovo?

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog su na stadionu ’Karađorđe’ u Novom Sadu igrali polufinalnu utakmicu Kupa Srbije, a izabranici Dušana Kerkeza su već do 30. minuta imali prednost od 2:0. Strelci za ekipu sa Banovog brda bili su Rogan u 7. i Badamosi u 27. minutu.

Međutim, zbog jakog nevremena susret je prekinut u 33. minutu pri rezultatu 2:0 za Čuku, a utakmica će se nastaviti danas od 15 časova, ali od prvog minuta. Iz Vojvodine su se oglasili i rekli da će se igrati novih 90. minuta i kreće se od rezultata 0:0.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

– Nova utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igraće se u četvrtak u 15 časova na „Karađorđu!“ Igraće se novih 90 minuta i kreće se od 0:0. Ulaz na sve tribine biće besplatan. – navode iz ‘stare dame’.

Pravila u Kupu nisu ista kao u Superligi, meč se nastavlja od nule, kao da se ništa nije desilo, a nema sumnje da su ‘brđani’ u ovom slučaju žestoko oštećeni, s tim a su im ruke vezane u ovom slučaju. Nakon ove odluke sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je ovo sramna odluka. 

9
4
1 Komentara
  1. A šta ako i danas izgubimo.Ulazimo i istoriju kluba ,za 24h 2x izgubimo na svom stadionu od istog protivnika.Svi onda da se setite iz kluba,počev od Zbiljića pa do omladinske škole…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter