0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Prešao dug put da bi upoznao igrače svog voljenog kluba! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.23 u 11:50

Priča koja zaslužuje divljenje.

Ništa nije teško, ako voliš nešto, to je dokazao sedamnaestogodšinji Veljko Arsić iz Gračanice sa Kosova i Metohije. On je veliki navijač Partizana i voli svoj klub i u najtežim i najlepšim trenucima. Mladi Veljko imejlom je poslao pismo u Humsku 1 i izrazio želju da ostvari dečački san i poseti ’crnobelu’ porodicu.

Nakon što su primili imejl, čelnici Partizana su odmah kontaktirali dečaka, kome je pružena mogućnost da ispuni svoju želju. Mladi Veljko je odlučio da pođe put Beograda samo nekoliko sati kasnije.

FOTO: FK Partizan

On je krenuo iz Gračanice oko pet časova ujutru da bi u prepodnevnim satima stigao do Humske. Tamo je obišao trofejnu salu kluba, upoznao sa legendama Partizana, takođe posetio je Sportski centar ’Teleoptik’, a tamo se susreo sa fudbalskim timom i stručnim štabom na čelu sa Igorom Duljajem.

FOTO: FK Partizan

 

FOTO: FK Partizan

Posebno zadovoljstvo mu je pričinio i susret sa bivšim kapitenom Partizana, a sada pomoćnim trenerom omladinske selekcije Miroslavom Vuličevićem, koji i sam potiče sa Kosova iz Leposavića. Na kraju treninga prvog tima, Veljko je dobio dres sa potpisom svih igrača, kao priliku da se fotografiše sa njima.

 

FOTO: FK Partizan
2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter