0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/ FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PROJEKTOVAO PRVIH 11 PROTIV TSC-A: Finale pre finala!

Objavljeno: 17.05.23 u 12:15

Povratak dva bitna igrača.

Danas će sigurno u Bačkoj Topoli biti praznik fudbala, jer na ’TSC Arenu’ dolazi Crvena zvezda koja odmeriti snage sa izabranicima Žarka Lazetića od 18:30. ’Crvenobeli’ su već odbranili titulu prvaka države, baš protiv današnjeg protivnika u prvom kolu plejof Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ovo je sigurno jedna od najjačih sezona za tim iz Ljutice Bogdana u novijoj istoriji. Ponovo su šampioni Srbije, imaju priliku da odbrane duplu krunu i oborili su rekord bez poraza od 59 utakmica za redom, stvarmo impresivno.

Ali, nemaju Topolčani čime da žale, jer njihov tim pod patronatom Žarka Lazetića igra verovatno najbolju sezonu u istoriji kluba. Trenutno su na drugoj poziciji sa 61 osvojenim bodom, isto koliko ima i Čukarički. Evropa u Bačkoj Topoli nikad bliža. Pitanje je, da li mogu da se osvete Zvezdi za ubedljiv poraz na stadionu ’Rajko Mitić’ (4:1) i odu u finale Kupa Srbije.

Miloš Milojević može biti zadovoljan jer su u tim vatili Dragović i Ivanić, pa će njegov tim izaći u sledećem sastavu.

BorajnVigo, Eraković, Dragović, RodićMijailović, KangaIvanićKatai, BukariPešić.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter