1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆ PRED POLUFINALE KUPA: ‘Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu!’

Objavljeno: 16.05.23 u 23:07

Odlična utakmica nas očekuje.

Bačka Topola će sigurno ovu sezonu pamtiti zauvek, jer njihov TSC igra fantastično, zauzimaju drugu poziciju sa 71 bodom, isto koliko i Čukarički. Sigurno prijatno iznenađenje ove sezone su Žarko Lazetić i družina.

Sutra od 18:30 na ‘TSC Areni’ dolazi Crvena zvezda u polufinalu Kupa Srbije. Sigurno neće biti lako za Topolčane, a sa tim je saglasan i Žarko Lazetić, šef struka tima iz Topole. Rekao je igraju protiv najtežeg mogućeg protvnika.

– Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih. – naveo je on.

Dodao je da je ovo sve veliki uspeh.

Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival, ali samim tim što smo u polufinalu i što smo u prilici da igramo protiv takve ekipe u fenomenalnoj atmosferi na našem stadionu, samo po sebi je veliki uspeh. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali. – zaključio je Lazetić.

 

0
0
1 Komentara
  1. Kaže lajavi krelac da su šanse 50:50 a zaboravio da pomene da se navlači maksimalno za ravnozemljaše..Specijalac će da sudi ovu utakmicu a pored toga ovo im je četvrto domaćinstvo u nizu dok Zvezda kja je samo šestostruku šampion Srbije i trenutni vlasnik trofeja kupa gostuje već treću utakmicu za redom.
    Pametnom dosta..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter