0
Evropske lige

head coach Barak Bachar Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR OVERIO TITULU, PA GOVORIO O DOLASKU U ZVEZDU: ‘To ćemo uskoro znati!’

Objavljeno: 16.05.23 u 09:22

Očekuje se da uskoro bude predstavljen na ‘Marakani’.

Izraelski stručnjak Barak Bahar nalazi se na korak od dolaska u Crvenu zvezdu.. Večeras je svom Makabiju iz Haife obezbedio titulu prvaka države, a odmah nakon meča izraelski mediji pitali su ga potencijalni prelazak na klupu ‘crveno-belih’ iz Beograda.

‘Bio je veliki pritisak i bilo mi je jasno da u ovom trenutku, ako bude manje dobrih rezultata, sve će biti na meni. Od prvog trenutka sam objasnio igračima da je ovo možda naš poslednji zajednički ples, možda i neki igrači neće biti ovde sledeće sezone, pa su shvatili da se mora završiti na dobar način.’ – rekao je Bahar i odmah potom nastavio:

 

‘Zahtevalo se više od mene i tima i uradili smo nešto neverovatno ovde. Da li ću biti u Makabiju iz Haife sledeće sezone ? To ćemo uskoro znati. Ne želim sada da otkrivam stvari, bilo bi neodgovorno.’ – zaključio je izraelski stručnjak.

9
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter