0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ZVEZDA KAO BRZI VOZ: Crveno-beli nokautirali Budućnost pred revanš u Podgorici!

Objavljeno: 14.05.23 u 21:11

Na ovakvu igru ne možeš da ima odgovor

Košarkaši Crvene zvezde su potpuno nadigrali ekipu Budućnosti iz Podgorice u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige, rezultat je bio 93:55.

Može se reći da je crnogorski tim na početku meča pružao kakav takav otpor aktuelnom šampiona sve do jednog momenta.

Zvezda predvođena Kampacom i Vildozom krenula je da rešeta koš Budućnosti, koja je izgledala zbunjeno agresivnom igrom domaćina u napadu.

FOTO: Starsport

Druga četvrtina donela nam je još bolju igru tima Duška Ivanovića koji nikako nije mogao da promaši, barem je tako delovalo.

Sevale su trojke kroz koš Budućnosti sa svih strane, Zvezda je delovala u ovim momentima prosto nezaustavljivo zbog čega je brzo prešla +20.

U trećoj deonici publika je mogla da uživa u fenomenalnom pogotku Nemanje Nedovića za tri poena, koji je par desetinki pre isteka iz auta pogodio nestvarnu trojku.

FOTO: Starsport

Na kraju Zvezda je pred poslednjih deset minuta otišla na nedostižnih +30 i već tada je bilo jasno da nema povratka za Crnogorce.

U poslednjoj četvrtini Zvezda je samo potvrdila pobedu koja bi mogla da im da ozbiljan vetar u leđa pred revanš u Podgorici koji se igra za četiri dana.

18
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter