0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VILDOZA SKINUO KAPU PARTIZANU: „Nisu zaslužili da ispadnu od Reala, ali to je život!“

Objavljeno: 14.05.23 u 23:30

„Morali smo da ih sačekamo.“

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Budućnosti u prvom meču polufinalne serije AdmiralBet ABA lige rezultatom 93:55. Crveno-beli su dominirali većim delom utakmice, a nakon samog duela, svoje utiske je izneo košarkaš crveno-belih Luka Vildoza.

On se u svom obraćanju osvrnuo i na Partizanovo učešće u TOP 8 fazi Evrolige. Crno-beli su bili na korak od plasmana na F4 najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, ali ih je zaustavio Real, dok Vildoza ističe da nisu zaslužili da ispadnu.

– Napokon je počelo, ali mi smo morali da sačekamo Partizan, svi znaju šta se desilo, mislim da su odradili veliki posao, nisu zaslužili da ispadnu od Reala, ali to je život. Srećan sam zbog njih jer su oni predstavljali Srbiju, kažem morali smo da ih sačekamo. Devet dana do druge utakmice je mnogo veliki period mi moramo da radimo dobro i da branimo domaći teren – zaključio je Vildoza.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter