0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ NAKON DRAME NA MARAKANI: Svaka čast momcima, možemo dalje i u Kupu!

Objavljeno: 13.05.23 u 21:23

Zadovoljan prikazanim.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 2:1 ekipu Vojvodine na svom terenu u okviru 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Nakon nove pobede u domaćem prvenstvu, svoje viđenje meča dao je i strateg crveno-belih, Miloš Milojević.

Svaka čast momcima, jer su pokazali karakter i to da i dalje jurimo gol. Sami smo uveli utakmicu u neizvesnost jer smo bili komotniji u odbrani i nedovoljno efikasni u poslednjoj trećini, s obzirom na veliki broj prilika, a kada ih ne iskoristite, onda vas kazne. Ipak, uz svu muku smo došli do tri boda, postigli lep gol koji nam daje smernice za kup u smislu toga ko je raspoložen i na nivou – počeo je Milojević.

Zvezdu naredna utakmica čeka već u sredu od 18 časova i 30 minuta kada ćemo u polufinalu Kupa Srbije gostovati TSC-u.

To je sad najbitnija utakmica za nas, jer polufinale otvara finale, a ona se pobeđuju. Sistem takmičenja je takav da se igra jedna utakmica, a čeka nas duel sa dobrom i motivisanom ekipom, koja takođe želi da osvoji trofej. Neće biti lako, ali ako ispravimo stvari od večeras, i budemo dobri, možemo da prođemo dalje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter