0
Tenis

FOTO: Twitter/Screenshot

ĐOKOVIĆ UPUTIO SNAŽNU PORUKU RODITELJIMA POGINULE DECE: ‘Želim im snagu i ljubav!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 21:37

Srpski teniser dirnut.

Pre deset dana je Srbiju zadesila strašna tragedija. Naime, maloletni K.K (13) je u Osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar’ izvršio višestruko ubistvo, usmrtivši osam učenika i čuvara Dragana Vlahovića.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković večeras je savladao Ečeverija na Master turniru u Rimu rezultatom 2:0. On je nakon susreta govorio o tom zločinu u suzama I rekao da mu je žao jer se nije odmah oglasio povodom toga.

– Želeo bih svima da kažem da mi je žao jer nisam imao priliku da se obratim javnosti do sada za masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. Najiskrenije saučeće upućujem svim porodicama preminule dece. Kao otac samo mogu da zamislim kako se osećaju, želim im snagu i ljubav. Nadam se da će preboleti ovo. – naveo je Novak.

Dotakao se i današnjeg meča i dodao da nije mnogo igrao, ali da je uvek nezgodno kada igrate prvi put protiv nekog.

– Nisam igrao mnogo, ali mogao bih da kažem da je ovo najbolji. Nije to najveći nivo, tražim udarce i snagu na terenu. Uvek je nezgodno kada igrate prvi put protiv rivala, specijalista je za šljaku. Sporo sam počeo, ali je u drugom setu bilo bolje i zadovoljan sam kako sam zatvorio. – zaključio je Đoković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter