0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VIGO VEĆ RAZMIŠLJA O BUDUĆNOSTI: Evo gde su usmerene misli desnog beka Crvene zvezde!

Objavljeno: 11.05.23 u 13:16

Već razmatra povratak u domovinu.

Argentinski bek Aleks Vigo pravo je osveženje kada je pozicija fudbalera uz desnu aut liniju u pitanju na Marakani. Nekadašnji đak Rivera je pored sjajnih partija uspeo da upiše i gol u večitom derbiju, biće sigurno član tima za grupnu fazu Ligu šampiona, a posle su mu ambicije izgleda uperene ka domovini.

„Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River – fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub“, izneo je Aleks Vigo za argentinski Tyc.

Govorio je i o novoj zvezdi svetskog fudbala Encu Fernandezu, sa kojim je igrao zajedno u Idenpendijenteu.

„Enco perez je sjajna osoba. Onog dana kada sam morao da napustim River mi je pozlilo, Enco je tada tražio da razgovara sa mnom. Lepo smo pričali, rasplakao me je… Tog razgovora se sećam i dan-danas. On nije bio samo kapiten, bio je više od toga. Nadam se da ću jednoga dana biti u prilici da ponovo delim teren sa njim. Kada je bio u Independijenteu, čuli smo se putem video-poziva, bodrio me je, govorio da nastavim da guram dalje.“

Bilo kako bilo, crveno-beli će imati Argentinca na raspolaganju do kraja godine, a posle če se znati i definitivna sudbina Viga.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter