0
Evroliga

Dante Exum reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EKSUM I DALJE BESAN NA JABUESELEA: Pokazali su kakvi su zapravo, niko mi se čak nije ni izvinio! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.23 u 08:52

Partizan je sinoć eliminisan u Evroligi od strane Real Madrida i tako eliminisan nakon dve pobede prednosti u plej-of seriji top osam faze elitnog evropskog takmičenja, a na tom meču su imali velikih 18 poena prednosti.

Ipak, prelomni momenat u seriji desio se, deluje, kada je Ljulj uspeo da isprovocira Pantera, što je otpočelo opštu tuču, gde su dva ponajbolja igrača Partizana suspendovana, a najgore je prošao Dante Eksum,koji je i pored povrede tetive igrao u nastavku serije.

On je govorio nakon eliminacije.

– Malo je toga što mogu da kažem. Očigledno je da sam razočaran, svi smo razočarani, ali serija se preokrenula onog momenta kada sam ja bačen na parket. Izbacili su nam dva igrača napolje u nastavku serije. Igrao sam povređen ostatak serije, šta mogu da kažem o tome?  Ne, ne, mislim da su oni kontrolisali čitav narativ i priču, dolazila su izvinjenja, a nijednom nisam dobio dirketno izvinjenje od Jabuselea. Ali oni su takvi kakvi jesu. Pokazali su i kakvi su na terenu. Mi ćemo se fokusirati na ABA ligu.

Još je nastavio da priča o kasni besnim tonom.

– Ne, mislim da svi koji igraju košarku i koji su videli snimak znaju da kazna nije bila dovoljna. Svi su bili šokirani kada su videli da je samo pet utakmica. Ne igramo MMA! Šta mogu da kažem, mislim da bih se osećao bolje da se barem izvinio, ali on je to radio kroz medije. Evroliga je to „posisala“.

Za kraj svestan je da je ovo ipak uzdrmalo ceo tim.

– Ovo će boleti. Znamo da treba da idemo u Kaunasu, nema šta tu da se kaže. Trebaće vremena da se vratimo na stazu.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter