0
Evroliga

Head coach Chus Mateo reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE TRENER REALA PRED MAJSTORICU SA PARTIZANOM: Ćus Mateo posvetio posebnu pažnju Kevinu Panteru!

Objavljeno: 09.05.23 u 17:58

„Bilo je različitih uslovljavajućih faktora koji privlače pažnju.“

Košarkaši Reala dočekaće ekipu Partizana u Madridu, u majstorici plej-ofa Evrolige, koja će odlučiti putnika na F4. Rezultat u seriji je 2:2, a oba tima su svoje mečeve dobila na gostovanju, dok se pred poslednji, medijima obratio trener domaćih Ćus Mateo.

– Moramo igrati glavom, da prevaziđemo anksioznost, koju će imati obe ekipe, ali i sa našim srcem kako bismo nadoknadili nedostatke. Dolazimo sa dobrim mentalitetom, čvrsti, da se borimo sa problemima i da ne dozvolimo da pokleknemo. Videli smo to u Beogradu i nadam se da će ponovo biti tako – počeo je Mateo i dodao:

Kako će se završiti peta utakmica između Reala i Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

– Bilo je različitih uslovljavajućih faktora koji privlače pažnju, čemu se može dodati i čvrstina Evrolige, ali u ovom momentu nema prošlosti ili budućnosti. Fokusiramo se na ono što imamo.

Dobio je Mateo pitanje o Valteru Tavaresu, koji je definitivno jedan od najboljih igrača Madriđana, dok je potom pričao o Kevinu Panteru, kapitenu Partizana.

– On je veliki igrač i moraćemo da držimo oko na njemu. Sa šuterom, zona nužno ne daje rezultat. Pomogle su nam promenimo njihov tempo, ali sutra je novi dan. Panter ili bilo ko drugi može da iskoči. Ne možemo biti nemarni. Moramo se braniti kao tim – zaključio je Ćus Mateo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter