2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

’CRVENO-BELI’ DO NOVOG KLUPSKOG REKODRA: Izuzetan rezultat!

Objavljeno: 09.05.23 u 12:41

Delije budite ponosne, vaši ljubimci ruše sve pred sobom.

Sezona Mozzart Bet Superlige Srbije se bliži kraju, a jedina pozicija koja je sigurna, jeste ona koju sebično čuva Crvena zvezda. Izabranici Miloša Milojevića su overili titulu prvaka države još u prvom kolu plejofa protiv TSCa kada su na stadionu ’Rajko Mitić’ deklasirali Topolčane rezultatom 4:1.

Pored šampionata, bore se i za trofej Kupa Srbije, gde su prošle nedelje posle boljeg izvođenja jedanesteraca bili bolji od Napretka iz Kruševca i plasirali se u polufinale. Fudbaleri Zvezde imaju priliku da odbrane duplu krunu, što je fantastičan podvig. Takođe, vredi napomenuti da nemaju nijedan poraz ove sezone u Superligi. Naravno, treba napomenuti da Beogradski tim igra i grupnu fazu Lige šampiona na jesen.

Poslednji put kada je tim iz Ljutice Bogdana bio poražen, jeste od Surdulice 2:1, 27.oktobra 2021. godine. Znači ’crvenobeli’ su bez poraza već 559 dana, što je stvarno neverovatan rezultat. Od tada su ostvarili 51 pobedu i sedam remija. Crvena zvezda je juče trijumfom nad Voždovcem 2:0 zvanično oborila rekord od 57 utakmica bez poraza, koji je ostvaren iz vremena Vladana Milojevića, ali ga je njegov prezimenjak prešišao, a taj niz sada iznosi 58.

Iz kluba su saopštili da je ovo najubedljivija titula u istoriji kluba.

-Osvojili smo šest uzastopnih prvaka države. Naši fudbaleri su vrlo blizu da ovo bude i najubedljivija titula u istoriji kluba kada je reč o bodovnoj razlici, a niz od 111 mečeva bez poraza na Marakani u prvenstvu, jasno govori da je reč o generaciji spremnoj da ruši rekorde. – navode iz Crvene zvezde.

1
0
2 Komentara
  1. Jedan naslov: Ovako se kažnjava za nameštanje: Šahtjoru oduzeta titula, 30+20 bodova i izbačen iz Evrope!
    Ovo da se primeni u Srbiji, Zvezda bi mogla da leti u beton ligu ili Beogradsku zonu, da je pošteno tako bi bilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li su smešniji “ svetski rekordi “ ili objavljena cena karata za utakmicu sa Vojvodinom !? Te karte na zvezdi niko – nikad ne placa. Svi ulaze za dž

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter