0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SPREMITE SE ZA ZANIMLJIVU ZAVRŠNICU SUPERLIGE SRBIJE: Neizvesno do samog kraja! (FOTO)

Objavljeno: 08.05.23 u 23:10

Da li Partizan može do druge pozicije?

Poštovani ljubitelji fudbala smestite se udobno i ohladite pivo, jer će vas završnica Mozzart Bet Superlige Srbije ostaviti bez daha. Večeras je završena četvrta runda plejofa.

TSC je u Kragujevcu deklasirao Radnički 1923 rezultatom  4:1 i tako zadržao drugu poziciju sa 68 osvojenih bodova kao i ekipa Čukaričkog koja je na poziciji tri. Izbranici Žarka Lazetića očekuju dva meča na ’TSC Areni’ protiv Voždovca i Vojvodine u poslednjem kolu i  protiv Novog Pazara u gostima. Svaki protivnik nezgodan za sebe. Topolčanima je potrebno još pet bodova kako bi obezbedili kvalifikacije za Ligu šampiona i drugo mesto.

FOTO: Starsport

Što se tiče ’brđana’, oni su danas savladali Vojvodinu minimalnim rezultatom 1:0 i ostali na trećoj poziciji sa malopre pomenutih 68 bodova. Oni do kraja šampionata dočekuju Novi Pazar i Radnički 1923, a gostuju na ’krovu’ ekipi Voždovca. Veliki test zrelosti za mladu ekipu Dušana Kerkeza. Njima takođe je potrebno još pet bodova kako bi osigurali treće mesto, koje donosi plejof Lige Evrope ili grupnu fazu Lige konferencija.

FOTO: Starsport

Partizan je večeras savladao Novi Pazar rezultatom 2:0 i sada zauzima četvrtu poziciju sa 64 bodova. Oni do kraja igraju kući protiv Kragujevčana i Voždovca, a gostuju u Novom Sadu, Vojvodini, u verovatno ključnom meču. Čevrta pozicija takođe vodi u plejof Lige Evrope, a u slučaju neuspeha u grupnu fazu Lige konferencija.

Naravno, uvek postoji neko ko bi da pomrsi konce i učini sve ovo još neizvesnijim. To je Radoslav Batak i družina sa ’Karađorđa’ koji bi osvjanjem kupa mogli da poremete trećeplasiranu ekipu, što je u ovom trenutku Čukarički. Jedina ekipa koja je u ovom momentu sigurna i koja sve onako posmatra sa visine je Crvena zvezda koja je još u prvom kolu drugog dela šampionata obezbedila titulu.

FOTO: Starsport

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter