0
Domaći fudbal

Head coach Milos Milojevic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ POLOVIČNO ZADOVOLJAN NAKON PENAL-LUTRIJE: Bilo je mana, ali bitno je što smo prošli! (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.23 u 21:08

Strateg šampiona Srbije delimično zadovoljan!

Fudbaleri Crvene zvezde napadaju još jedan trofej ove sezone, a nakon već ranije osigurane šampionske titule prvaka zemlje, crveno-beli imaju za cilj da osiguraju još jednu duplu krunu, treću vezanu, a nakon jedanaesteraca su slavili protiv ekipe Napretka rezultatom 4:2. U regularnom toku nije bilo golova.

“U poslednjoj trećini smo bili sebični. Svi su hteli da budu heroji. Kup je specifično takmičenje i kada se tako postupa, to može da se obije o glavu. U igri je bilo mana, ali je bitno da smo prošli. Nedostajali su nam pojedini ključni igrači, dobili smo na penale i to je najvažnije. Sve to je draž kupa, slabije ekipe mogu da naprave nešto veliko ili budu blizu”, poručio je Miloš Milojević za TV Arenu sport.

Sutra su na programu preostali mečevi četvrtfinala kupa, a sastaju se

Radnik i Čukarički

TSC i Novi Pazar

Radnički Niš i Vojvodina.

 

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter