0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIĆ: ‘Video sam loptu u golu na derbiju, ali ušla je protiv TSC i presrećan sam!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.23 u 13:50

Zlata vredan trijumf crno-belih!

U okviru treće runde plej-of faze Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri TSC-a ugostili su u Bačkoj Topoli sastav Partizana. Beogradski tim je napravio iznenađenje na severu naše zemlje i slavio sa sigurnih 1:3.

Više nego važnu pobedu izvojevali su izabranici Igora Duljaja i tako se ponovo vratili u konkurenciju za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona koje donosi drugo mesto.

-Želeo sam da gol dođe u večitom derbiju, tada sam je video u golu, ali kad se onda nije desilo presrećan sam što je to baš juče protiv još jednog jakog protivnika kao što je TSC. Drugi su na tabeli, bore se za Ligu šampiona i zato ima poseban značaj, jer smo ubedljivo pobedili uz još neiskorišćenih šansi. Odlično se osećam i fokusiran sam samo na ekipu, teren i sebe. Svaki put kada sam na terenu, imam želju da dam maksimum – poručio je Jović i dodao: 

-Pokazali smo da možemo, da smo onaj stari Partizan i sada moramo tako da nastavimo do kraja sezone. Kao tim smo izgledali odlično. Pokazali smo da želimo i možemo da popravimo mesto na tabeli. Idemo dalje i okrećemo se novim utakmicama – konstatovao je mladi ofanzivac tima iz Humske. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter