1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽARKO LAZETIĆ: ‘Čestitam Partizanu! Primali smo golove ni iz čega, baš kako mi umemo!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.05.23 u 23:20

Borba za Evropu se nastavlja!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekali su Partizan u okviru treće runde plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije. Crno-beli su iznenadili protivnika i osvojili ceo plen na neugodnom gostovanju.

Ekipa iz Humske slavila je sa sigurnih 1:3 golovima Rikarda Gomeša, Nemanje Jovića i Aleksandra Filipovića. Jedini pogodak za domaći tim delo je iskusnog Saše Jovanovića.

FOTO; Starsport

Utiske posle poraza izneo je trener domaćeg sastava, Žarko Lazetić.

-Čestitam Partizanu na dobro pripremljenoj utakmici i na pobedi. Videćemo posle bolje analize šta je nedostajalo. Bili smo malo nervozni u igri, lako smo gubili lopte, ulazili u nesigurnost od početka, gurali lopte gde je Partizanu odgovaralo i onda iz te nesigurnosti, nakon tih izgubljenih lopti posle prve dve počeli smo da se povlačimo još više. Golove smo primili kao što mi očigledno i znamo da ih primamo ni iz čega, a propustili smo šanse koje na ovakvoj utakmici moramo da realizujemo – poručio je mladi stručnjak i dodao:

-Mi nismo bili na onom nivou na kojem treba. Partizan nas je čekao na kontranapade i dočekao. Protiv Čukaričkog i Vojvodine smo bili jako dobri u posedu i sa loptom, sada su Belić i Kolorado bili dovoljno agresivni da se nismo snašli i nismo uspeli da materijalizujemo šanse koje smo napravili – zaključio je Lazetić.

3
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter