0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TSC PRED ISTORIJOM: Topolčani jednim okom gledaju Evropu!

Objavljeno: 01.05.23 u 14:05

Težak ispit pred izabranicima Žarka Lazetića

Fudbaleri TSCa dočeuju Partizan danas od 19 časova u okviru trećeg kola plajofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Izabranici Žarka Lazetića igraju sjajno ove sezone, trenutno se nalaze na drugom mestu sa 65 bodova, koliko i Čukarički, ali sa utakmicom manje. U prošlom kolu su savladali ’brđane’ i preskočili ih za jednu poziciju.

Crvena zvezda je učinila uslugu timu iz Bačke Topole. i ubedljivo savladala tim Dušana Kerkeza rezultatom 4:0, pa je sada sve u rukama fudbalera u plavim dresovima. Sami odlučuju o svojoj sudbini jer će do kraja u borbi za ostvarenje sna, sve zavisiti od njih, ne od rezultata drugih.

Sa druge strane, Partizan igra možda I najgoru sezonu u istoriji kluba. Nalaze se na tek na petom mestu sa 58 bodova, tri manje od Vojvodine. Najavio je i Žarko Lazetić da je ranjena zver najopasnija, ističući da ga plaši to što tim iz Humske dugo nema pobedu i da je loša forma moguća varka i zamka. Ako još nešto treba da brine TSC to je tradicija i međusobni susreti sa crno-belima.

Puni samopouzdanja će istrčati na teren fudbaleri iz Topole, ali će stručni štab imati glavobolju oko pozicije desnog beka. Miloš Cvetković i Aranđel Stojković će morati da derbi susret posmatraju sa tribina, zbog žutih kartona Prethodni susret ova dva kluba pripao je ‘crnobelima’ rezultatom 3:2 u novembru prošle godine.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter