1
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija General overview Total ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAKLENI PLAN GROBARA KAKO DA PREPLAŠE REAL: Crno-beli smislili jedinstvenu strategiju!

Objavljeno: 01.05.23 u 08:08

Unikatna strategija Grobara se priprema!

 

Partizan je prethodne nedelje dva puta u tri dana savladao najtrofejniji evropski klub i tako nakon više od decenije doveo neki klub iz naše zemlje na prag plasmana na završni turnir Evrolige. Ipak dolazak do tamo neće biti lak, jer su crno-beli zbog incidenata u Madridu poprilično oslabljeni zbog kazni Matjasu Lesoru i Kevinu Panteru, a Dante Eksum je pod upitnikom usled povrede.

 

Svesni su i iz španskog kluba kakav ih doček čeka u Areni, pa su samim tim i tražili set posebnih pravila koje žele da crno-beli ispune povodom njihovog boravka u Beogradu, jer je desotostruki prvak Evrope u nemilosti, pre svega zbog poteza Geršona Jabuselea.

Ipak, predstavnici tog kluba su svesni da bi i najmanji skandal bio povod za pražnjenje hale, pa iz Partizana poručuju da se isključivo navija fer i sportski. Grobari će najverovatnije izaći u susret čelnicima, a kako bi preplašili igrače rivala i svojim ljubimcima olakšali put do odlučujuće pobede, odlučeno je da  za vreme predstavljanja igrača gostiju, u hali vlada potpuna tišina.

160
9
1 Komentara
  1. Kreće mašinerija SNS I gospode vučića za lekove i lečenje nema para a za sendvičare mada to odavno nisu ima para i za putovanja po evropi ima boga neko gleda verujte

    4
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter