4
Evroliga

FOTO: Starsport

VESTI KOJE SU NAVIJAČI PARTIZANA ČEKALI: Poznato da li će Tavares igrati u Beogradu!

Objavljeno: 30.04.23 u 13:59

Gorostasni centar Reala nije se našao u protokolu za meč španske lige

Najviši igrač Madriđana i jedan od najboljih defanzivaca Evrolige, Edi Tavares, biće spreman za treći meč plej-of serije protiv Partizana.

Podsećamo da se Tavares povredio krajem prvog poluvremena prve utakmice protiv „crno-belih„, zbog čega je propustio sledeću utakmicu, što su izabranici Željka Obradovića iskoristili i napravili dupli brejk pred povratak u Srbiju.

Trener španskog tima, Ćus Mateo, odlučio je odmori jednog od najboljih igrača na meču protiv Saragose, kako bi bio maksimalno spreman za treći meč protiv beogradskih „crno-belih“.

VESTI O PARTIZANU:

Ovo su loše vesti za srpsku ekipu, s obzirom da je njegov glavni čuvar, Matijas Lesor, suspendovan na jednu utakmicu zbog učestvovanja u incidentu u finišu druge utakmice u Madridu.

Treći meč plej-ofa igra se u rasprodatoj Štark Areni u utorak od 20 časova i 30 minuta.

11
23
4 Komentara
    • Nije fer prema Partizanu objavljivati jedan ovako nepristojan komentar..Po nadimku(nicku) rekao bih da je u pitanjuju navijac iz Ljutice Bogdana… Licno, voleo bih da ih Vukcevic odvali, ne po kolenu velikog Tavaresa, vec sa 3-4 trojke u presudnim momentima… Mislim da su EL i EU zalegle da brane Real, i da ce to trajati zakljucno sa petom utakmicom.. U celoj ujduirmi KK Partizan brani srpsku cast i vitestvo, te fer-plej i sport.

      0
      1
      Odgovori
  1. na osnovu cega tvrdite dace igrati u bgd? Sto tamo nije igrao pa kao cuvali ga, bice ok za beograd??! Ljudi, ovoj je cisto nagadjanje, pomislio sa da imate pouzdaniju informaciju, da je neko iz Reala nesto rekao….Ivako, bezvezba rekla kazala cisto da se navuku klikovi. Sve to nema smisla i lici mi na prevaru za sitniss!
    Sve je jos neizvesno, ali Tavarez nije problem, mi smo sebi problem. Bice uzasno tesko i morace Kopriva ili Tristan da odigraju kao nikad u karijeri a da kojim cudom Egzum budeoporavljen. Bez togam ni snovi ne izgledaju dobro.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter