0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

IGOR DULJAJ PRED TSC: „Svaka utakmica je za nas veliki pritisak, daćemo sve od sebe“! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.23 u 15:50

Trener „crno-belih“ veruje u svoje pulene da mogu da ponove igru iz derbija

Fudbaleri Partizana gostuju u ponedeljak od 19 časova ekipi TSC-a u okviru 33. kola MozzartBet superlige Srbije. Klub iz Humske biće pod velikim pritiskom, pošto su nakon jučerašnje pobede Vojvodine, skliznuli na 5. mesto koje im ne garantuje učešće u Evropi.

Šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, izneo je svoje utiske uoči ovog bitnog duela za obe ekipe.

Svaka utakmica za nas je pritisak. Ostalo je još pet kola, nakon čega ćemo moći da podvučemo crtu. Igramo protiv ekipe koja igra odličan fudbal, imaju odličnog trenera koji je uspeo da sprovede svoje ideje i dosta kvalitetnih pojedinaca poput: Đakovca, Jovanovića, Ratkova… Igraju napadački i kao tim i zasluženo su na toj poziciji na kojoj se trenutno nalaze. Oni će takođe imati pritisak jer žele da sačuvaju to drugo mesto ali najvažnije od svega jeste to kako ćemo mi izgledati.

 

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Upitan je da li ga raduje igra iz „večitog derbija„, gde su „crno-beli“ bili ravnopravni sa Crvenom zvezdom.

Raduje me odnos i želja za pobedom mojih igrača. Igrali smo visok presing koliko smo mogli i stvorili neke lepe šanse. Golovi su izostali ali ponavlja, najvažnija je njihova želja i pošten odnos prema grbu.

Duljaj je potom uputio lepe reči za kolegu Žarka Lazetića, koji radi odličan posao sa ekipom iz Bačke Topole.

On je mlad i ambiciozan trener. Rano je počeo da se bavi ovom profesijom, uvek je imao svoj stil igre i sada je našao način da ga sprovede u delo.

VESTI O PARTIZANU:

Za kraj, legenda „Parnog Valjka“ prokomentarisao je i sjajnu sezonu košarkaša Partizana, koji su blizu plasmana na fajnl-for Evrolige.

– Sa velikim zadovoljstvom pratim. Moja deca, Stefan i Aleksa, oni ne propuštaju ni jednu utakmicu, što se tiče košarke. Na ovaj, ili na onaj način uspeju da nađu karte, tako da mi je izuzetno drago, jer smo mi jedna porodica. To je isto kao kada imate u porodici sina i ćerku. Ne možete da kažete koga više volite. Meni lično znači to što mogu da vidim na jednom mestu preko 20 hiljada navijača, a i na ulici je tema Partizan, košarka. Čvrsto verujem da će isto tako biti i što se tiče FK Partizan, jer samo zajedno možemo da dođemo onoga što nam je potrebno, a to je da se sačuva tradicija, koja dugo traje – zaključio je Duljaj.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter