0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

PUAČA OPTIMISTIČAN PRED SUSRET NA ’KARAĐORĐU’: ’U Novi Sad idemo po bodove!’

Objavljeno: 29.04.23 u 09:34

Dobra atmosfera u redovima ’Zmajeva’.

Fudbaleri Voždovca gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine danas od 19 časova u okviru trećeg kola plejof Mozzart Bet Superlige Srbije. Gosti su dobro startovali ovaj deo šampionata. Ostvarili su dva trijumfa, nad ’crvenim đavolim’ iz Kragujevca 2:1 i na teškom gostvanju u Novom Pazaru minimalcem 1:0. ’Zmajevi’ se trenutno nalaze na sedmoj poziciji na tabeli sa 45 osvojenih bodova, dok je ’Stara dama’ na petoj poziciji sa 58 bodova.

Šef stručnog štaba Voždovca Nikola Puača je pred ovaj susret rekao da su u prethodnom kolu uspeli da pobede jako kvalitetnog protivnika.

-Svaka utakmica u plej-ofu za nas je posebna inspiracija i izazov, tako je bilo i gostovanje u Novom Pazaru. Odličan meč je iza nas, uspeli smo da pobedimo vrlo kvalitetnog protivnika. – započeo je.

Istakao da je su igrači igrali u teškim uslovima za igru, po natopljenom terenu i uložili ogroman trud.

-Igrači su u teškim uslovoma za igru, po natopljenom terenu, uložuku ogroman trud da igraju na željeni način, bili su hrabri, borbeni i mislim da je taj pobednosni gol došao kao nagrada za mnoge pozitivne stvari koje smo prikazali tokom čitavih 90 minuta. – nastavio je strateg klubA iz Zaplanjeske.

Na kraju je dodao da je samopuzdanje na dobrom niovu nakon dve pobede.

-Već se spremamo za novi prvenstveni izazov I gostovanje. Samopuzdanje nam je na dobrom niovu nakon dve poobede u poslednja dva kola, tako da u Novi Sad idemo u dobro raspoloženju I da u skladu sa sopstvenim mogućnostima odigramo utakmicu koja može da nam donese nove bodove. – zaključio je Puača.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter