3
Evroliga

Dante Exum (L) and Kevin Punter (R) celebrate during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ON JE UPROPASTIO PARTIZAN: Otkriveno ko je stavio potpis na kaznu crno-belima zbog haosa u Madridu!

Objavljeno: 28.04.23 u 19:30

Sramotna odluka holandskog advokata

Slobodno se može reći da su košarkaši Partizana prošli mnogo gore nego igrači Reala kada je reč o kaznama Evrolige zbog sveopšte tuče na parketu.

Na kraju je Kevin Panter zaradio dva meča suspenzije, dok će Lesor presedeti jednu utakmicu, a na drugoj strani Jabusele pet mečeva i Dek jedan.

U međuvremenu otkriveno je ko je čovek koji je overio ovu kaznu za košarkaše, a reč je o advokatu Denisu Kolardu iz Amsterdama, koji je disciplinski sudija Evrolige.

Holanđanin je sudija i na Sudu za sportsku arbitražu, gde je učestvovao u više od 175 procesa, a radi i u Disciplinskom tribunalu Svetske atletske federacije.

U svojoj zemlji je predsednik nadležnog komiteta u Fudbalskom savezu Holandije, a u biografiji mu piše i da je radio na slučaju Mančester sitiUEFA, u kojem je Evropska kuća fudbala kaznila engleskog šampiona, ali je pravni tim „građana“ uspeo da spasi klub dvogodišnje diskvalifikacije.

Kada vidimo da nije kazno čovek koji je verovatno inicirao ceo ovaj sukob, a potom je učestvovao u njemu, Serhija Ljulja možemo da kažemo da je napravio ogroman propust.

Tako nešto i ne čudi kada znamo da dolazi iz Holandije, koja je anti-košarkaška nacija.

24
0
3 Komentara
  1. On,, glavni,, svuda a oni tanka svirka u sportovima gde je glavni. Kako to može, avaj pa po direktivi ko u najgorim ili komunjarskim ili naci zemljama da ne kažemo državama jer nemaju ni slovo d u sebi gledajući šta i kako vršljaju po svetu zadnja dva stoleća to su pljačke, ucene razaranja što neko ko kaže za sebe da je demokrata, možda bude demonkrata od zemlje itd itd

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter