0
Fudbal

Igor Vujacic (L) speaks to Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA OVAKO NE MOŽE U LIGU ŠAMPIONA: Partizan pokazao da nije zaboravio da igra fudbal!

Objavljeno: 27.04.23 u 08:56

Derbi ispod očekivanja!

Jučerašnji, 170. večiti derbi, završen je najnepopularnijim rezultatom – 0:0. Čini se da je bilo šansi da se to promeni, ali da su reakcije Borjana pre svega i nepreciznost napadača sprečile da se to promeni.

PARTIZAN

Crno-beli su sinoć pokazali da definitivno još uvek znaju da igraju fudbal, što se kaže. Šampion je nekoliko puta bio na konopcima, ali je sjajni Milan Borjan spašavao ili su jednostavno momci Igora Duljaja bili neprecizni.

U pojedinim momentima su lako dolazili do kaznenog prostora rivala, a samim tim i do nekih izglednijih prilika. Posebno je to postalo izraženo ulaskom Natha, a izlaskom Srđana Mijailovića u Crvenoj zvezdi.

Kako god bilo, Partizan ima dosta toga pozitivnog da izvuče za sam finiš ove sezone.

CRVENA ZVEZDA

Ispod nivoa. Jednostavno tako se može opisati igra crveno-belih. U pojedinim momentima izgledali su kao da im uopšte nije do igranja fudbala, te da se posao odrađuje. Pojedini igrači delovali su tromo i uspavano, a otkrile su se i mnoge mane tima.

Ono što je potpuno jasno – Crvena zvezda ovako neće moći u Ligi šampiona s obzirom da je to nivo za sebe i da je pitanje ko iz trenutnog sastava može da izdrži taj tempo igre svih 90 utakmica.

Jasno je da su došli sa titulom u džepu, ali je nejasno da na večitom derbiju, u pojedinim momentima izgledaju nemotivisano.

Moraće dobro preko leta da se pogledaju u oči na Marakani i nađu način da tim učine makar dovoljno konkurentnim za takmičenje u najjačem klupskom takmičenju na svetu.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter