0
Evroliga

Dante Exum (L) and Kevin Punter (R) celebrate during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REAL APSOLUTNI FAVORIT PROTIV PARTIZANA: Evo šta kladionice misle pred drugu utakmicu plej-ofa Evrolige!

Objavljeno: 27.04.23 u 17:40

Svi jedva iščekuju novi spektakl pod obručima.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet gostovaće ekipi Reala iz Madrida u drugoj utakmici plej-ofa Evrolige, večeras od 20.45 časova. Crno-beli su u prvom duelu slavili i to trojkom kapitena Kevina Pantera u poslednjoj sekundi utakmice.

Izabranici Željka Obradovića ,večeras će pokušati da ponove ovaj uspeh i još jednom iznenade moćni Real, ali to neće biti ni malo lako. Prema najavama kladionica, domaći su izraziti favoriti u ovoj utakmici, što potvrđuje i naš beting partner efbet.

Kvota na trijumf Reala i izjednačenje u seriji je svega 1.38. Sa druge strane, kvota na pobedu Partizana iznosi 3.35, a čitavu ponudu možete pogledati na sajtu efbet, gde se možete kladiti na sve utakmice iz svih svetskih liga.

*kvote su podložne promenama*

Mnogi navijači smatraju da je Partizan potcenjen u drugom duelu, posebno sa osvrtom na to da je jedan od najboljih igrača Reala Valter Tavares pod znakom pitanja za ovaj meč.

Ipak, ne treba zaboraviti da su i pred prvu utakmicu, kvote bile slične, ali je Partizan uspeo da obezbedi herojsku pobedu.

BONUS VIDEO:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter