0
Evroliga

Dante Exum (L) and Kevin Punter (R) celebrate during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PODATAK KOJI BRINE PARTIZAN: Kada se Realu ovo poslednji put dogodilo postao je prvak Evrope!

Objavljeno: 27.04.23 u 18:24

Crno-beli će pokušati da ih spreče da to ponove

Brejk Partizana u Madridu omogućio im je da mnogo rasterećenije uđu u naredni duel sa španskim velikanom u okviru četvrtfinala Evrolige.

I pored ovog velikog trijumfa koji je doneo Kevin Panter trojkom u poslednjoj sekundi jedan podatak je posebno zabrinuo navijače crno-belih.

VESTI O PARTIZANU:

Naime, Real Madrid je poslednji put postao šampion Evrope 2018. godine na fajnal-foru u Beogradu, a tadašnji plej-of su počeli porazom baš kao pre dva dana.

Oni su tada bili bolji od Panatinaikosa koji ih je u prvom meču savladao, da bi potom na putu do novog trofeja izbacivali CSKA iz Moskve i Fenerbahče u velikom finalu.

BONUS VIDEO:

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter